ترسیم وضع مطلوب و جامعه ایده آل
👤اگر هر فردی با #سلیقه_شخصی خود منبع ترسیم وضع مطلوب باشد، در واقع ذهنیت های فردی را در ترسیم وضع مطلوب دخیل کرده است و مشکل تشتت تصویرهای مطلوب به وجود خواهدآمد و طبق تصویر مطلوب های متفاوت، مسائل متفاوتی نیز تشخیص داده میشوند.
🖋در #ترسیم وضع مطلوب یا ارائه الگوی جامعه آرمانی و ایده آل، منبع بر اساس جهان بینی هر جامعه ای تعیین می شود لذا در جامعه ایران که حاکمیت اسلامی است، قطعا #مبانی_اسلامی منبع اصلی تعیین کننده جامعه ایده آل می باشد و مرجع استخراج این الگو از مبانی اسلامی نیز حوزه علمیه است.
🏢بی شک #حوزههای علمیه نقش کلیدی در پخته شدن مباحث و ارائه الگوهای مختلف در تعیین وضع مطلوب جامعه در عرصه های مختلف دارند، همانطور که #دانشگاه نقشی بی بدیل در موضوع شناسی و تطبیق وضع موجود بر #الگوهایمطلوب دارد و هیچ یک نمیتوانند نقش دیگری را انجام دهند ولی تعیین مسیر صحیحتر و انتخاب الگوی برتر و مناسبتر وظیفه ای است که بر عهده ولی فقیه است.
🕋در نظام سیاسی اسلام که مبتنی بر الگوی ولایت فقیه است، #ولیفقیه به تنهایی و بدون استفاده از نظر نخبگان به تعیین وضع مطلوب و یا تطبیق وضع موجود نمیپردازد ولی منبع اصلی و تنها مرجع انتخاب نظر صحیح تر و تعیین جهت گیری های جامعه مبتنی بر این مبانی است. این امر در #قانوناساسی جمهوری اسلامی نیز در اصل ۱۱۰ به صراحت ذکر شده است.
📖اصل ۱۱۰ تنظیم و ابلاغ سیاستهای کلی نظام را وظیفه #رهبری دانسته است.
دیدگاهتان را بنویسید